Gallakjoler 2019

Så er jagten på årets gallakjole for alvor sat ind hos rigtig mange af de kommende gallakjoler.

Vores 2019 styles er også så småt ved at lande i webshoppen, og der kommer hver uge, ja næsten hver dag i øjeblikket nye kjoler til.

Vi er ret vilde med den nye Cinderella kollektion, personligt synes jeg det er en af de allerbedste kollektioner Cinderella nogensinde har lavet.

Gallakjoler 2019

Der er både de store klassiske balkjoler. Her vist i de helt nye fabrics – helt nyt metallisk look hvilket passer godt til det fine prinsesselook.

Shiny gallakjole stropløs

Mega flotte farver som virkelig bliver fremhævet af de smukke metalliske shiny materialer som er den af de helt store tendenser her i 2019.

Pailletkjole

Pailletter ser vi stadig – og heldigvis for det, for det er så smukt og elegant.

Måden lyset fanger pailletter på, gør kjolen helt unik og meget iøjenfaldende. Denne model er met et nyt cut hvor den er en smule åben foran – super flot hvis du ikke har alt for stor en barm.

Rød gallakjole

Rød er også en af gengangerne som vi bare aldrig bliver trætte af, og denne smukke stropløse røde gallakjole med glitter er helt perfekt til galla – den er på èn måde enkel men med masser af wow.effekt.

gallakjole med glitter

Også det romantiske look har Cinderella med i sin kollektion i år, og igen med glitter, og se lige hvor godt det fungere med denne smukke mauve farve.

Se hele kollektionen på tpkjoler.dk og kom gerne forbi regelmæssigt da hele kollektionen ikke er online endnu 🙂

H9231